De Brug regio Noord- Groningen

In 2018 begon de pilot Bewegen op muziek vanuit De Brug regio Noord- Groningen in samenwerking met Zwembad De Beemden. In deze periode was ik zelf werkzaam bij Zwembad De Beemden en mocht ik een bijdrage leveren aan deze pilot door op vrijdagavonden lessen aquarobics te geven.

Stichting De Brug Noord-Groningen biedt verschillende sporten en recreatie-activiteiten aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij doen dit met behulp van vele vrijwilligers in het gebied ten noorden van de stad Groningen en van Lauwersoog tot Delfzijl. Gesport wordt op verschillende niveaus, zodat iedereen ongeacht zijn of haar beperking kan meedoen.

 

Helaas werd dit project na drie maanden niet verlengd omdat er te weinig deelnemers waren om het financieel haalbaar te maken. Samen met Jan Blauw (voorzitter van Stichting De Brug Noord-Groningen) heb ik gekeken naar een oplossing en nu geef ik, een keer in de zes tot acht weken, op maandagavond een lesje aquarobics. Dan geniet ik van de geweldige doelgroep, draai ik heerlijke foute muziek en beweegt iedereen op zijn of haar niveau. 

  • Instagram

E-mail: 5ersporten@gmail.com

Instagram: 5ersport

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now