BosBeauty

Bijgewerkt: 16 jun 2020

Bij Bosbeauty kan je heerlijk shoppen op het gebied van lichaamsverzorging. Je kunt er natuurlijke producten voor een fijn prijsje aanschaffen. Het leuke is dat BosBeauty ook de producten van Yourdailyteacup verkoopt. Handig als je beide online wilt bestellen.Een van de producten die ik van Bosbeauty heb gekregen is de deo van The Lekker Company. Dat is smeerbare deo en eerlijk gezegd dacht ik: dat gaat toch alleen maar onder je nagel zitten en dat is vast super onhandig. Maar ik ben inmiddels van gedachten veranderd.


Mandarijn en citroen

Er zijn vier verschillende geuren; mandarijn en citroen, lavendel, pepermunt en rozemarijn en een neutrale variant. Ik heb mandarijn citroen gekregen. Misschien niet de eerste geur die ik zelf zou kiezen maar wel lekker fris en ruikt niet al te sterk.


Het potje is duurzaam en gemaakt van karton. Op het potje staan alle ingrediënten duidelijk beschreven en deze deo is daarnaast vegan.


Het gebruik is eigenlijk heel makkelijk, dekseltje eraf, klein beetje deo op je vinger en smeren maar! Toch een klein nadeel, de deo moet wel even intrekken anders krijg je strepen in je je kleding. Ik vind het eigenlijk wel een fijne deo, zonder een sterke walm. Ik raad dit product zeker aan!

42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven