Parfumado

Soms kom je een advertentie tegen op Instagram en denk je “dat is leuk!” Zo ging het bij mij met Parfumado. Ik tagde mijn zus in het bericht en direct waren we beide enthousiast. Even later hadden we een abonnement en konden we niet wachten totdat de eerste geur binnen kwam.

Door middel van een quiz kom je erachter welke geuren bij jou passen, waarna je die kunt inplannen in jouw persoonlijke parfumkalender. In de eerste maand krijg je een geur van tien ml en een travel case. De travel case heeft een fijn formaat en kun je overal mee naar toe nemen. Superhandig dus voor in je handtas. Aan het einde van de maand haal je het geurtje uit de travelcase en kan de volgende erin.
De hoeveelheid is precies genoeg om het nieuwe geurtje uit te proberen of te genieten van jouw favoriete geur. Met ongeveer 3-4 sprays per dag heb je voldoende voor een hele maand. Staat jouw favoriete geur er niet tussen? Dan kun je je ook altijd laten verrassen door de geur van de maand.

Het eerste geurtje die ik kreeg was de Rain van Clean. Niet een heel bekende geur maar wel erg lekker fris en sportief. Echt passend bij 5ersport. Deze kun je gewoon op doen naar de bootcamples en ga ik zeker nog een keer bestellen.

Daarna kreeg ik ook nog:

· Tuberose van Daniel Josier

· Olympea van Paco Rabanne

· Scandal A Paris van JP Gaultier

Ik ben heel verrast en super enthousiast! Elke maand een andere geur uitproberen is echt heerlijk. Parfumado geeft ook leuke cadeautjes weg, zo krijg je in maand vier bijvoorbeeld een extra travel case. Daarnaast krijg je ook een persoonlijke code en kan je vrienden €7,50 korting geven op hun eerste maand. Leuk is dat je zelf ook een cadeautje krijgt!

Wil jij ook dit geweldige concept proberen? Gebruik dan mijn persoonlijke code en krijg €7,50 korting!

Kortingscode: n030lxZww

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BosBeauty