Yourdailyteacup

Ik ben helemaal fan van thee. Op Instagram deel ik daarom regelmatig iets van Yourdailyteacup; een leuke theewinkel gevestigd aan het Zuiderdiep in de stad Groningen. Niets is dan lekkerder dan de dag te starten met een kopje thee.


What's your daily tea cup?

Van Zwarte thee tot Oolong thee, losse thee of gewoon lekker kant en klaar in een zakje: Yourdailyteacup heeft het allemaal. Zelfs blikken, servies en theekaartjes kun je er kopen. Rensina helpt je graag met het uitzoeken van theeën en de daarbij behorende producten. Mijn favoriete thee is de Early blue, een heerlijke frisse zwarte thee.
"Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar het shoppen met een lijstje"


Met ruim tachtig verschillende soorten theeën is het erg moeilijk kiezen. En je kunt ze moeilijk eerst allemaal proberen. Daarom ga ik altijd op pad met een lijstje. Van tevoren kies ik welke theeën ik wil proberen. De Feel Well Balanced, deze is te zien op de foto hierboven, is een van de eerste die ik gekocht heb en is erg lekker. Een zachte smaak van Kamille en honing.


Andere favorieten zijn:

  • Sunny Citrus

  • Early blue

  • Raspberry Swing

  • Feel Well Belanced

  • Green TropicalZóveel verschillende soorten

Gelukkig zijn er meerder mogelijkheden als je niet kan kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een proeverij van tien verschillende theeën. Neem een maandbox en ontvang elke maand andere smaken. Zelf ben ik begonnen met de Adventskalender, dan kun je elke dag van december een andere soort thee proberen. Natuurlijk is de een lekkerder dan de andere, maar: proberen is ervaren.
87 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BosBeauty